1.- El grup Amics de Rellinars juntament amb l’Ajuntament de Rellinars i amb el suport de la Diputació organitzen la Cursa de Muntanya de Rellinars, en endavant CursaDeRellinars.

2.- La CursaDeRellinars és oberta a tothom sense distinció de sexe o nacionalitat que acceptin el present reglament. Els menors d’edat hauran de presentar-se amb el pare/mare/tutor per signar l’autorització. Cas contrari no se li lliurarà dorsal i no podrà participar.

3.- La sortida i arribada serà a la pista poliesportiva municipal, ubicada a l’Avda. del Solei, 3, a les 9:30 h. el diumenge d’octubre anunciat al web i es donarà per finalitzada a les 13:00 h.

4.- El repartiment de dorsals es farà a la zona de sortida a partir de les 8:00 h fins les 9:00 del mateix dia de la cursa. Amb distàncies a l’exterior del pavelló si la meteorologia ho permet.

5.- La cursa llarga té una distància aproximada de 20 Kms i la curta uns 11 kms, entre  pistes, corriols i un petit tram d’asfalt.

6.- Hi haurà els avituallaments necessaris per cada cursa: el primer de tipus líquid i sòlid compartit al quilòmetre 6 per les dues curses, i aquest mateix es fa servir de segon per la cursa llarga als quilòmetres 16 aproximadament. A l’arribada avituallament líquid i sòlid per tots. Si les mesures Procicat ho permeten.

7.- Les inscripcions es tancaran dos dies abans del dia de la cursa a les 18:00 hores o en arribar a 300 participants inscrits. El preu de la inscripció i condicions estan anunciats a la pàgina inical del web. Tot participant inscrit tindrà dret a una bossa obsequi a la finalització de la cursa i un entrepà. A partir de l’1 d’octubre el preu de l’incripció s’incrementarà sefons s’indica a la web. L’organització es reserva el dret d’acceptar inscripcions el mateix dia de la cursa al preu que es mostri a la pàgina inicial del web. Aquesta possibilitat estarà informada al propi web de la cursa els dos dies previs a la mateixa i només si hi ha dorsals disponibles.

8.- El cronometratge s’establirà mitjançant sistema de xip electrònic que NOMÉS proporciona l’organització. S’ha de portar un únic xip als cordons de la sabata sense doblegar i retornar-lo a l’arribada. El corredor només pot portar el xip que li correspon al seu dorsal. En cas d’abandonament o pèrdua del xip es desqualifica al corredor. En cas de malmetre o de pèrdua del xip s’haurà d’abonar l’import corresponent al seu cost.

9.- Amb la recollida del dorsal també es lliurarà bossa obsequi de la CursaDeRellinars.

10.- Inscripcions només per internet a http://www.cursarellinars.cat

11.- Categories:

  • HOMES / DONES
    • JUVENIL.       compleixen els 19 anys l’any de la cursa
    • JÚNIOR.        20 a 39 anys l’any de la cursa
    • SÉNIOR.        40 a 49 anys l’any de la cursa
    • VETERANS.   50 anys o més l’any de la cursa

12.- S’atorgaran trofeus als 3 primers classificats de la general femenina i masculina, als primers classificats de cada categoria i als 3 primers locals general tant femení com masculí. El corredor/a que tingui trofeu a la general no tindrà el de la seva categoria. Els atletes locals hauran d’acreditar ja sigui amb el DNI, empadronament o justificar ús com a segona residència regularment, i haver-se inscrit amb població Rellinars.

13.- Si hi hagués reclamacions hauran de ser presentades per escrit, acompanyades d’un dipòsit de 30 € una vegada finalitzada la cursa, essent inapel·lable la decisió que prengui l’organització.

14.- L’organització declina tota responsabilitat pel que fa a accidents o altres perjudicis que la participació a la cursa pugui generar als inscrits abans, durant o a una vegada finalitzada. Tot i això, l’organització ha contractat, segons preveu la legislació vigent, una assegurança de responsabilitat civil i compta amb els serveis d’urgència obligatoris per aquest tipus de proves esportives. Tot participant reconeix que es troba en bon estat de salut i eximeix de tota responsabilitat l’organització de la prova de qualsevol conseqüència física que pugui patir en el transcurs de la cursa o després de participar-hi.

15.- El dorsal s’haurà de portar ben visible a la part davantera. Cas contrari, no es garanteix la seva aparició a les classificacions.

16.- Hi haurà servei de dutxes i guarda-roba.

17.- Qui no tingui cura o demostri una actitud poc respectuosa envers l’entorn natural serà desqualificat per l’organització. En aquest sentit, volem destacar que la CursaDeRellinars transcorre per dins dels límits del Parc Natural de St.Llorenç del Munt i l’Obac, i per tant fem una crida a respectar les zones habilitades per abocar deixalles i envasos per no malmetre el nostre entorn i facilitar el reciclatge d’envasos i deixalles.

18- Si un atleta inscrit no pot córrer la cursa, tindrà dret a recuperar l’import de la inscripció sempre que ho notifiqui a l’organització abans de l’ 10 d’octubre. El seu dorsal quedarà a disposició de l’organització per ampliar el nombre d’inscrits per ordre escrupulós de sol.licituds rebudes.

19- Tothom que participi a la cursarellinars dóna implícitament el seu consentiment a la organització perquè faci ús de les imatges de la prova per a la seva promoció i divulgació.

20- La carrera és de running, no es permès fer-la a peu, canicross, amb pals, bicicleta ni altres modalitats que no sigui corrent. Tancaran la cursa uns voluntaris amb bicicleta o corrent. La cursa curta quedarà tancada en un temps màxim de 2 hores i la llarga 3 hores. Els corredors que no hagin passat la bifurcació de curses situada al quilòmetre 6, “Les Cases”, abans de 50 minuts hauran d’abandonar.

21- La cursa estarà ben marcada amb cinta taronja de la Cursa de Rellinars amb voluntaris a alguns dels punts que poden generar confusió.

22- El repartiment de premis està previst a les 12:00, però hi pot haver variacions segons vagin les curses a decisió de l’organització. Al final del repartiment es realitzarà un sorteig d’obsequis on només es podrà recollir si hi és present el corredor amb el seu dorsal i només s’optarà a un premi.

23.- Pel sol fet de participar s’accepta el present reglament. Tot el que no estigui especificat queda sota la decisió de l’organització.

Rellinars, 24 de juliol de 2021.