Adreça del pavelló esportiu on tenim la sortida i arribada: Avinguda del Solei, número 3 de Rellinars.

  • Venint per la per la C-55 des de Barcelona, passat Monistrol i el túnel del Bogunyà tombar a la dreta senyalitzat Castellbell i el Vilar i Marganell. A la cruïlla sota el pont cap a l’ esquerra a Castellbell i el Vilar i al passar per sobre el pont del Llobregat a l’ esquerra que indica Rellinars 7 quilòmetres. Seguim la carretera i arribarem al poble. El creuem seguint la carretera i just passar el bar del poble tenim la sortida a la dreta on hi ha el pavelló esportiu.
  • Venint per la per la C-55 des de Manresa, passat Castellgalí i Sant Vicenç a la dreta senyalitzat Castellbell i el Vilar i Marganell. A la cruïlla sota el pont cap a l’ esquerra a Castellbell i el Vilar i al passar per sobre el pont del Llobregat a l’ esquerra que indica Rellinars 7 quilòmetres. Seguim la carretera i arribarem al poble. El creuem seguint la carretera i just passar el bar del poble tenim la sortida a la dreta on hi ha el pavelló esportiu.
  • Venint des de Terrassa, cal agafar la carretera B-122, si no sortim des de Terrassa mateix el més fàcil és agafar la nova variant B-40, Quart Cinturó, i agafar la sortida Terrassa Nord-Est i Rellinars. Fem la rotonda i agafem la segona sortida a la dreta. Seguir la carretera fins a Rellinars i a l’ arribar a l’ entrada del poble el pavelló ens queda al primer carrer a  l’ esquerra.