1.- El Club de Tennis Rellinars juntament amb l’Ajuntament de Rellinars organitzen la Cursa de Muntanya de Rellinars, en endavant Cursarellinars.

2.- La Cursarellinars és oberta a tothom sense distinció de sexe o nacionalitat que acceptin el present reglament. Els menors d’edat hauran de presentar-se amb el pare/mare/tutor per signar l’autorització. Cas contrari no se li lliurarà dorsal i no podrà participar.

3.- La sortida i arribada serà a la pista poliesportiva municipal, ubicada a l’Avda. del Solei, 3, a les 9:30 h. el diumenge d’octubre anunciat al web i es donarà per finalitzada a les 13:00 h.

4.- El repartiment de dorsals es farà a la zona de sortida a partir de les 8:30 h. del mateix dia de la cursa.

5.- La cursa llarga té una distància aproximada de 21,5 Kms. i la curta uns 10,5 kms., entre  pistes, corriols i un petit tram d’asfalt.

6.- Hi haurà tres avituallaments per la mitja marató als kilòmetres 6, 12 i 18 aproximadament, i per la de 10,5 Kms al Kilòmetre 6, i a l’arribada per tots.

7.- Les inscripcions es tancaran dos dies abans del dia de la cursa a les 23 h. o en arribar a 300 participants inscrits. El preu de la inscripció i condicions estan anunciats a la pàgina inical del web. Tot participant inscrit tindrà dret a una bossa obsequi a la finalització de la cursa. A partir de l’1 d’octubre el preu de l’incripció s’incrementarà en 3 €. L’organització es reserva el dret d’acceptar inscripcions el mateix dia de la cursa al preu de 18 € la mitja i 15 € la curta. Aquesta possibilitat estarà informada al propi web de la cursa els dos dies previs a la mateixa i només si hi ha dorsals disponibles.

8.- El cronometratge s’establirà mitjançant sistema de xip electrònic incorporat al dorsal. En cas de malmetre o de pèrdua del dorsal s’haurà d’abonar l’import corresponent al seu cost.

9.- Amb la recollida del dorsal també es lliurarà la samarreta obsequi de la Cursarellinars.

10.- Inscripcions només per internet a http://www.cursarellinars.cat

11.- Categories:

  • HOMES / DONES
    • JUVENIL.       Fins 1999 (el 2018 compleixen fins els 19 anys)
    • JÚNIOR.         De 1979 a 1998 (el 2018 compleixen d’entre 20 a 39 anys)
    • SÉNIOR.        De 1969 a 1978 (el 2018 compleixen d’entre 40 a 49 anys)
    • VETERANS.  1968 i anteriors (el 2018 compleixen 50 anys o més)

12.- S’atorgaran trofeus als 3 primers classificats de la general masculina i femenina, als primers classificats de cada categoria, masculina i femenina, i els 3 primers classificats locals, tant masculí com femení. El corredor/a que tingui trofeu a la general no tindrà el de la seva categoria. Els atletes locals hauran d’acreditar-ho amb el DNI en el moment de la recollida del dorsal, o amb un certificat d’empadronament si al DNI no hi consta.

13.- Si hi hagués reclamacions hauran de ser presentades per escrit, acompanyades d’un dipòsit de 30 € una vegada finalitzada la cursa, essent inapel·lable la decisió que prengui l’organització.

14.- L’organització declina tota responsabilitat pel que fa a accidents o altres perjudicis que la participació a la cursa pugui generar als inscrits abans, durant o a una vegada finalitzada. Tot i això, l’organització ha contractat, segons preveu la legislació vigent, una assegurança de responsabilitat civil i compta amb els serveis d’urgència obligatoris per aquest tipus de proves esportives. Tot participant reconeix que es troba en bon estat de salut i eximeix de tota responsabilitat l’organització de la prova de qualsevol conseqüència física que pugui patir en el transcurs de la cursa o després de participar-hi.

15.- El dorsal s’haurà de portar ben visible a la part davantera. Cas contrari, no es garanteix la seva aparició a les classificacions.

16.- Hi haurà servei de dutxes i guarda-roba.

17.- Qui no tingui cura o demostri una actitud poc respectuosa envers l’entorn natural serà desqualificat per l’organització. En aquest sentit, volem destacar que la Cursarellinars transcorre per dins dels límits del Parc Natural de St.Llorenç del Munt i l’Obac, i per tant fem una crida a respectar les zones habilitades per abocar deixalles i envasos per no malmetre el nostre entorn i facilitar el reciclatge d’envasos i deixalles.

18- Si un atleta inscrit no pot córrer la cursa, tindrà dret a recuperar l’import de la inscripció sempre que ho notifiqui a l’organització abans de l’ 1 d’octubre. El seu dorsal quedarà a disposició de l’organització per ampliar el nombre d’inscrits per ordre escrupulós de sol.licituds rebudes.

19- Tothom que participi a la cursarellinars dóna implícitament el seu consentiment a la organització perqué faci ús de les imatges de la prova per a la seva promoció i divulgació.

20.- Pel sol fet de participar s’accepta el present reglament. Tot el que no estigui especificat queda sota la decisió de l’organització.

Rellinars, 14 de juny de 2018.